Mountainbike - Utah og Nevada - September 2019

16.900,00 DKK

Vejl. udsalgspris 16.900,00 DKK

RUN / RIDE the Canyons

Udrejse 7/9-2019
Hjemme 15/9-2019

Ledige pladser:
Angiv oplysninger
 • Enkeltvrelse

  + 4.000,00 DKK
 • Dobbeltvrelse

  + 2.000,00 DKK
 • Gratis - RIDE the Canyons Cykeltrje - Udleveres p udrejsedagen

 • Fulde pas navn

  Dit fulde navn som str i dit pas. Hvis du ikke oplyser det korrekte pas navn, kan flyselskabet opkrve et gebyr p op til 1500 kr.

 • Adresse

  Skriv din adresse

 • Postnummer og By

  Postnummer og By

 • Fdselsdato

  Skriv din fdselsdato her

 • E-mail adresse

  Skriv din email her

 • Telefon nummer

  Skriv dit telefon nummer her

stk.

RIDE the CANYONS - Mountainbike tur til Utah og Nevada

På denne tur tager vi dig med ud på spor, hvor både den øvede mountainbiker og den lidt mere forsigtige udøver får en på opleveren. Vi lander i Las Vegas, hvor cykler afhentes og justeres til den enkelte deltager. Efter en god nats søvn går turen mod Grand Canyon, hvor vi cykler langs kanten og har udsigt til dette fantastiske ”hul” i jorden.

Fra Grand Canyon går turen mod Monument Valley, hvor der bliver mulighed for en lille aftentur på cykel mellem de kolossale klipper, som står majestætisk og monumentale i landskabet.

Efter overnatning ved Monument Valley går turen direkte til Moab, som er et paradis for mountainbikere. Her er så mange forskellige muligheder for at køre på nogle spændende ”spor” med gode højdemeter eller frit fald alt efter temperament og lyster. Vi bliver derfor i Moab i 3 dage for at udforske så meget som muligt af dette enestående område, der er kendt som det bedste mountainbike distrikt i hele USA.

Efter Moab skal vi opleve et helt anderledes eventyrlandskab ved Bryce – ”Red Canyons BikeTrail” og derefter ”Virgin River Rim Trail” på vejen mod St. George, hvor vi overnatter.
Fredag tager vi Hurricane Rim Loop, inden der køres retur til Las Vegas, hvor vi slutter af med en god aften i byen.

Prisen er inkl. fly, billeje, cykelleje, motel, fuld forplejning og mountainbiketure med erfarne guider. Forplejning på udrejse og hjemrejsedagen er dog for egen regning.*

NB.: Vi tager forbehold for ændringer i selve programmet og cykelruter pga. dårligt vejr eller ændringer af flyruter. Vi søger altid, at udarbejde det mest optimale program med fantastiske cykelture ud fra de betingelser, som er tilstede på afrejsetidspunktet.

*Indkøb af snacks, søde sager, sodavand, osv. ved stop på servicestationer/butikker er ligeledes for egen regning.