Løb - Nevada og Californien - Juni 2019

16.900,00 DKK

RUN / RIDE the Canyons

Udrejse 1/6-2019
Hjemme 9/6-2019

Ledige pladser:
Angiv oplysninger
 • Enkeltværelse

  + 4.000,00 DKK
 • Dobbeltværelse

  + 2.000,00 DKK
 • Gratis - RUN the Canyons T-Shirt - Udleveres på udrejsedagen

 • Fulde pas navn

  Dit fulde navn som står i dit pas. Hvis du ikke oplyser det korrekte pas navn, kan flyselskabet opkræve et gebyr på op til 1500 kr.

 • Adresse

  Skriv din adresse

 • Postnummer og By

  Postnummer og By

 • Fødselsdato

  Skriv din fødselsdato her

 • E-mail adresse

  Skriv din email her

 • Telefon nummer

  Skriv dit telefon nummer her

stk.

Løberejse til Nevada & Californien

På denne tur tager vi jer med ud på trails i storslåede naturlandskaber og oplever samtidig storbyernes imponerende bygninger. Turen starter i Las Vegas i Nevada, hvor vi løber gennem kasinoer og oplever stemningen på ”The Strib”, der er badet i neonlys. Derefter tager vi jer med ud til betagende landskaber i Californien, som fx Death Valley og Yosemite National Park. Vi løber gennem storbyen San Francisco, ned af de stejle gader med de stedtypiske kabelsporvogne og henover Golden Gate Bridge. Vi kører ned af Highway 1, besøger en vingård og ender i Los Angeles, hvor Venice Beach og Hollywood bliver krydset. Ta' med på denne tur og få en på “opleveren”.

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen og gode stedkendte løbeguider, der tager jer med ud til fantastiske spor og landskaber. Vi bor på motel hver aften eller under åben himmel/telt, hvis vejret tillader det. Vi spiser godt og hygger os i de mest unikke områder. Løberejserne indeholder 12-13 løbeture fordelt på 6-7 løbedage. Turene er ca. 5-10 kilometer pr. gang og sætter på alle måder sanserne i sving.

Prisen er inkl. flyrejse, transport i USA, motelovernatning, fuld forplejning og løbeture med erfarne løbeguider. Forplejning på udrejse og hjemrejsedagen er dog for egen regning.
​​​
Vi har udarbejdet en pakkeliste til turen her (åbner som pdf fil)

NB.: Vi tager forbehold for ændringer i selve programmet og løberuter pga. dårligt vejr eller ændringer af flyruter. Vi søger altid, at udarbejde det mest optimale program med fantastiske løbeeventyr ud fra de betingelser, som er tilstede på afrejsetidspunktet.

*Indkøb af snacks, søde sager, sodavand, osv. ved stop på servicestationer/butikker er ligeledes for egen regning.

For yderligere info om turen kontakt os på tlf. 88 440 500 eller på mail@runthecanyons.dk