Mountainbike - Vintertur til Arizona og Nevada

Hold motivationen oppe gennem den kolde vintertræning med denne tur i marts til det varme og solrige Arizona. Vi tager dig med rundt til de bedste mountainbikespor i hele staten, der kombinerer sceneriske udsigtssteder over klippelandskaber, canyons ogmeter høje kaktusser sammen med masser af sjovt ”flow” på cyklen. Vi bringer dig bl.a. rundt til spor i områderne omkring legendariske Sedona, Phoenix, Tucson, Kingman og Las Vegas.


De fleste dage vil der være mulighed for to ture om dagen, men man kan også vælge at springe tur nummer to over. Turene vil være omkring 20 - 30 km lange og tage mellem 2 og 3 timer. Der vil være mountainbikespor til alle niveauer, og vi kan godt garantere en unik oplevelse til det solrige amerikanske bagland, uanset hvor meget erfaring man har på cyklen.

For yderligere info om turen kontakt RUN the Canyons på tlf. 88 440 500 eller bestil rejsen ved at trykke på knappen.


 

 

Eksempel på Moutainbiketur til Arizona og Nevada

Lørdag:
Lander i Las Vegas, får vores cykler og kører i bil til Kingman.

Søndag:
Cykler i området omkring Kingman og kører derefter til Sedona, hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur.

Mandag: 
Formiddagstur omkring Sedona, kører i bil til Scottsdale (Phoenix), hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur

Tirsdag:
Formiddagstur omkring Scottsdale, kører i bil til Tucson, hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur.

Onsdag:
Formiddagstur og eftermiddagstur omkring Tucson, hvorefter vi kører i bil til South Mountain (Phoenix) for at overnatte.

Torsdag:
Formiddagstur og eftermiddagstur omkring South Mountain, hvorefter vi kører i bil til en ”rigtig” western ranch uden for Las Vegas for at overnatte.

Fredag:
Mulighed for en eller to ture i bjergene omkring Las Vegas inden vi kører ind og afleverer cyklerne. Derefter vil der mulighed for at lege turist i Las Vegas eller shoppe i deres kæmpe outlet marked. Vi slutter aftenen af med en tur i Vegas’ pulserende natteliv.

Lørdag:
Afgang med fly hjem.