Medlem af Rejsegarantifonden

RUN the Canyons er medlem af rejsegarantifonden, hvilket sikrer vores kunder, hvis der mod forventning skulle gå noget galt.

FDM-Travel er leverandør til RUN the Canyons af både flybilletter, biler og hoteller, hvilket sikrer os gode vilkår. Når vi både bestiller transport og ophold hos FDM-Travel, er du samtidig sikret en god backup.

RUN the Canyons er arrangør på rejsen og står for alt det praktiske, mens FDM-Travel er teknisk arrangør. FDM-travel er 100% dansk ejet af Danmarks største forbrugerorganisation Forenede Danske Motorejere (FDM).

 

    

 

Reklamation

  • Hvis du oplever en mangel på din rejse, har du pligt til hurtigst muligt at informere RUN the Canyons herom, så vi har mulighed for at rette op på den. Du skal reklamere på stedet til RUN the Canyons eller de underleverandører, der leverer den ydelse, som er mangelfuld. Hvis dette ikke løser problemet, skal du straks kontakte RUN the Canyons på telefon +45 88 440 500. Hvis du ikke overholder disse retningslinjer, kan du miste retten til at klage over manglerne efterfølgende, i henhold til pakkerejselovens § 26.

 

  • Eventuelle krav mod RUN the Canyons skal umiddelbart efter rejsens afslutning fremsættes over for RUN the Canyons. Krav der fremsættes senere end 6 måneder efter, at manglen blev konstateret, anses ikke for at være fremsat indenfor rimelig tid og kan derfor ikke behandles.

 

  • Har du købt en pakkerejse og kan enighed om et erstatningskrav og/eller -beløb ikke opnås ved klage til RUN the Canyons, kan du indbringe klagen for:

 

 

  • RUN the Canyons er forpligtet til at følge afgørelser truffet i Pakkerejse-Ankenævnet.

 

  • Klager over flyforsinkelser eller afvisning ved ombordstigning ”DeniedBoarding” med henvisning til EU Forordning 261/2004 - Flypassagerers Rettigheder - som kan læses på dansk på www.trafikstyrelsen.dk - Civil Luftfart - Flypassagerer - Passagerrettigheder. RUN the Canyons er som rejsebureau ikke omfattet af/underlagt EU Forordning 261/2004, som udelukkende omhandler forhold mellem den rejsende og flyselskabet, som alene har ansvaret for den korrekte gennemførelse af den flytransport, de har bekræftet, samt for den bagage, de har accepteret at medtage.